Open event

HSD Café: Future of Operational Technology (OT) Security

16 mei 2024

15:30 - 17:30

Locatie: HSD Campus

Organisator:Security Delta (HSD)

Aangezien onze digitaliserende samenleving steeds vaker geconfronteerd wordt met de gevolgen van cyberaanvallen gericht op de Operationele Technologie-infrastructuur, groeit het bewustzijn van deze dreigingen zowel bij onze overheid als ondernemers. Aanvallen kunnen leiden tot aanzienlijke economische schade en kunnen zelfs onze basislevensbehoeften bedreigen.

In de praktijk kan het uitdagend zijn om OT-netwerken te segmenteren, deze aanvallen te detecteren, en beheersbare patch- en updatecycli te integreren. Daarnaast is het lastig om geschikt talent op te leiden met de krappe arbeidsmarkt. Dit roept vragen op over hoe we deze infrastructuur blijvend kunnen beschermen. Het thema van ons HSD Café is daarom de Toekomst van OT Security.

Op 16 mei heeft Security Delta (HSD) drie experts uit dit vakgebied uitgenodigd, die hun expertise over dit onderwerp zullen delen vanuit verschillende perspectieven in een interactief en boeiend formaat. Na de presentaties en verkenning van het onderwerp is er volop ruimte voor netwerken en verdere discussie.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de HSD Campus op 16 mei! Meer details over dit HSD Café volgen binnenkort. Bezoek alstublieft de evenementpagina voor meer informatie en om u aan te melden.

Alle events kunnen zien?