Q&A Spreekuur

Deelnemers aan het Cyberweerbaarheidscentrum Maakindustrie Zuid-Holland kunnen vragen voorleggen aan cybersecurity experts tijdens het maandelijks georganiseerde digitale spreekuur. De experts nemen je mee in verschillende onderwerpen en doen dat in begrijpelijke taal. Cybersecurity kan soms moeilijk grijpbaar zijn, onder meer vanwege de vele afkortingen. De spreekuren zorgen ervoor dat je met al jouw vragen, algemeen of specifiek, terecht kunt bij onze experts zodat je jouw cybersecurity op een effectieve manier kunt verbeteren.

Van én met elkaar leren

Een belangrijke pijler van het Cyberweerbaarheidscentrum Maakindustrie Zuid-Holland is ook: van én met elkaar leren. Cybersecurity specialisten geven uitleg over een aangekondigd onderwerp en kunnen jouw vragen beantwoorden. De sessie heeft een informeel karakter en je hebt de mogelijkheid om na de sessie één-op-één kort verder te praten met de expert. Mocht er uit de Q&A spreekuren blijken dat er meer behoefte is aan informatievoorziening op een bepaald onderwerp, zal er een workshop worden georganiseerd om aan deze vraag te voldoen.

Ben je al deelnemer en wil je je inschrijven voor een Q&A spreekuur? Log dan in, ga naar het event-overzicht en klik op de desbetreffende sessie om je in te schrijven.

Meer info?

Voor meer informatie over het Q&A Spreekuur kun je contact met ons opnemen