Digitaal loket voor raad & advies

Deelnemers die bezig zijn met het verbeteren van hun cyberweerbaarheid, kunnen altijd de hulp inroepen van het Cyberweerbaarheidscentrum Maakindustrie Zuid-Holland. Binnen dit loket kun je jouw vragen voorleggen aan onze cybersecurity experts of kun je vragen stellen aan deelnemers binnen de community. Zo kom je weer een stap dichter bij een digitaal veilige werkomgeving!

Opties Digitaal Loket

Het Digitaal Loket is op twee verschillende manieren ingericht. Ten eerste is het mogelijk voor deelnemers om vragen te stellen over cybersecurity aan onze expert. Hij komt dan bij de deelnemer zelf terug met het antwoord. Als deelnemers zijn ingelogd, kunnen zij de vraag stellen via het contactformulier op deze pagina.

Ten tweede kunnen deelnemers hun vragen aan de community te stellen. Zij lopen vaak tegen dezelfde uitdagingen aan. Hiervoor heeft het Cyberweerbaarheidscentrum Maakindustrie Zuid-Holland een ‘Signal app groep’ opgericht. Deelnemers worden aan deze Signal app groep toegevoegd. Zo draagt het CW Maakindustrie bij aan het delen van kennis en ervaring om de digitale veiligheid van de gehele keten te verbeteren.

Meer info?

Neem contact op met onze programmamanagers: